(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Haemme asiakkaallemme Juvalle elintarviketyöntekijää.

Työtehtävät sisältävät muun muassa tuotteiden pakkaamista ja muita elintarviketeollisuuden tehtäviä, jotka eivät vaadi hakijalta aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta, ainoastaan hygieaniapassi on pakollinen. Tehtäviin annetaan huolellinen perehdytys.

Työpaikka sijaitsee n. 30 kilometrin päässä Juvan kirkonkylältä, joten ajokortti ja oman auton käyttö ovat välttämättömiä.

Työ on kokopäivätyötä ja sitä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa arkisin. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sen jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen työntekijäksi. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan tekijän löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoa tehtävästä antaa Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.