(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme asiakkaallemme Juvalle elintarviketyöntekijöitä.

Työtehtävät painottuvat aluksi salaatin käsinleikkaamiseen, jatkossa tehtäviä laajennetaan tekijän oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Edellytämme hakijoilta halua oppia uusia asioita, motivoitunutta asennetta ja sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Työympäristö on osittain kylmä ja kostea ja työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kestävyyttä.

Hakijalta edellytetään hygieniapassia.

Alkuun työt tapahtuvat osa-aikaisena, mutta halukkuuden ja motivaation mukaan työntekijällä on mahdollisuus kasvattaa tunteja nopeastikin.

Työtä tehdään ma-la yhdessä vuorossa ja työt ajoittuvat klo 6-18 välille.

Työpaikka on savuton. Myöskään tauoilla tupakointi ei ole mahdollista.

Työsuhde-etuna edullinen työpaikkaruokailu.

Palkkaus elintarvikealan TES mukaisesti.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja hakuun liittyen rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.