(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haemme elintarviketeollisuuden asiakkaallemme Helsinkiin

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ

Työhösi elintarviketyöntekijänä kuuluu erilaiset elintarvikkeiden tuotantotyöt keittiössä asiakasyrityksellämme.

Odotamme hakijalta vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua nopeasti annetut tehtävät sekä hyvää asennetta. Aikaisempi kokemus elintarvikealalta ei ole välttämätöntä, mutta suositeltava. Työ on vahvasti keittiötyötä, joten arvostamme kokemusta keittiössä työskentelystä.

Työ on ajoittain hyvin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on välttämättömyys työssä onnistumiselle. Edellytämme hygieniasäännösten ymmärtämistä (hygieniapassi). Erilaisten pakkauskoneiden tuntemus / käyttökokemus tai kiinnostus laitteiden käyttöön katsotaan eduksi. 

Hyvä suomen kielen taito on välttämätön työssä.

Työaika sijoittuu arkisin pääsääntöisesti klo 6-18 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työ odottaa tekijäänsä. Mikäli tunnistit itsesi ja olet työtä vailla, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Ole siis nopea ja jätä pian hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002. Työllistämme palvelualalla ja teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat. Toimimme Kouvolan lisäksi Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa.