(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Maustaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019
Haemme kotimaiselle asiakasyrityksellemme, Maustaja Oy:lle, Pyhännälle reippaita työntekijöitä loppukesälle 2019. Maustaja Oy on yli 80 alan ammattilaista työllistävä, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani.

Maustaja Oy tarjoaa niin nuorelle kuin kokeneemmallekin alasta kiinnostuneelle hienon tilaisuuden päästä työskentelemään elintarviketeollisuudessa. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijän töitä tehdasympäristössä, mihin kuuluu pääasiassa elintarvikkeiden pakkaustehtäviä.
Mikäli haluat työn, josta on hyötyä tulevaisuudellesi ja jossa pääset tekemään vaihtelevia töitä iloisessa porukassa, olet löytänyt oikean paikan.

Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulla on:
- Reipas, innokas ja vastuullinen työote
- Aito halu oppia uusia asioita
- Mahdollisuus työskennellä vuorotyössä
- Kyky toimia sekä ryhmässä että itsenäisesti

Eduksesi luetaan myös:
- Aiempi työkokemus
- Hygieniapassi
- Hyvä peruskunto elintarvikealan työhön
- Mahdollisuus tehdä 3-vuorotyötä

Työ alkavat viimeistään 1.8.2019 ja jatkuvat syksyyn.
Työn kesto: 3-6kk
Palkkaus: TES

Mikäli koet olevasi hakemamme ahkera ja tiimityöskentelykykyinen elintarviketeollisuuden ammattilainen, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari +358 44 330 8824.

Maustajaan voit tutustua osoitteessa www.maustaja.fi.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.