Elintarviketyöntekijä
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Maistiaisia meistä
 
Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.  
Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.  
Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin. 
 
Haluaisitko sinä kantaa kortesi kekoon tämän asian eteen? 
 
 
Haemme Vantaan ja Mikkelin tuotantolaitoksillemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ tulevan kevään ja kesän tuotantosesonkiin. 
 
Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset lihavalmisteiden valmistukseen ja pakkaukseen liittyvät työt. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Töiden aloitus tapahtuu toukokuun aikana ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka. Tarkempi aloituspäivä sovitaan kaikkien työhön valittujen kanssa erikseen. 
 
Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle. Työsuhteen alussa perehdytämme kaikki uudet työntekijät työtehtäviinsä joten motivaatio ja oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat meille ne kaikkein tärkeimmät kriteerit. 
 
Odotamme sinulta 
 
- 18-vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön 
- rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön 
- hyvää suomen kielen taitoa 
- hygieniapassi luetaan eduksi  
 
Voit odottaa meiltä  
 
- vahvaa tukea matkalla elintarvikealan ammattilaiseksi 
- mielenkiintoisia ja arvostettuja tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa 
- kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut 
 
Meillä on osaava henkilöstö, johon panostamme. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät 
 
Lisätietoja   
 
Tutustu meihin lisää verkossa: https://www.hkscan.com/fi/   
 
Hae kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi alla olevan ”Hae työpaikka" -painikkeen kautta 31.05.2019 mennessä.   
 
Työpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.   
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266177
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Mikkeli