(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Haemme elintarviketeollisuuden asiakkaallemme Juvanmalmille (Espoo) 

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ

Työhösi elintarviketyöntekijänä kuuluu mm. erilaiset elintarvikkeiden tuotantotyöt, keittiötyöskentely, varastotyöt ja siivoustyöt asiakasyrityksellämme Espoon Juvanmalmilla.

Odotamme hakijalta vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua nopeasti annetut tehtävät sekä hyvää asennetta. Työhön perehdytetään, joten aikaisempi kokemus elintarvikealalta ei välttämätön, mutta suositeltava. Työ on vahvasti keittiötyötä, joten arvostamme kokemusta keittiössä työskentelystä.

Työ on ajoittain hyvin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on välttämättömyys työssä onnistumiselle. Edellytämme hygieniasäännösten ymmärtämistä (hygieniapassi). Oman auton käyttömahdollisuus on etuus, mutta ei välttämätön. Erilaisten pakkauskoneiden tuntemus / käyttökokemus tai kiinnostus laitteiden käyttöön katsotaan eduksi. 

Hyvä suomen kielen taito on välttämätön työssä.

Työaika arkisin ma-pe n. klo 7-18 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus Kaupan TES/palkkatoive.

Työ odottaa tekijäänsä. Mikäli tunnistit itsesi ja olet kokoaikaista työtä vailla, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Ole siis nopea ja jätä pian hakemuksesi.

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002. Työllistämme palvelualalla ja teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat. Toimimme Kouvolan lisäksi Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa.