(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Haemme usealle elintarvikealan asiakkaallemme reippaita, työtä pelkäämättömiä ja oma-aloitteisia

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävinä kohteesta riippuen esimerkiksi tuotteiden valmistusta ja pakkaamista, varastotöitä, tuotantotilojen siistimistä, tuotteiden lähetystä ja raaka-aineiden ja tarvikkeiden vastaanottoa.

Hygieniapassi ja aikaisempi elintarvikealan työkokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoon.

Jätäthän hakemuksesi pian, aloitamme haastattelut heti!

Lisätietoja arkisin kello 8-16 antaa Susanna Koponen 044 765 0120 / susanna.koponen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.