(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Haemme Vantaan ja Mikkelin tuotantolaitoksillemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ joulun tuotantosesonkiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset lihavalmisteiden valmistukseen ja pakkaukseen liittyvät työt. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja töitä on tarjolla välillä 1.11.2018 - 21.12-2018. Tarkempi aloituspäivä sovitaan kaikkien valittujen kanssa erikseen.

Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle. Työsuhteen alussa koulutamme kaikki uudet työntekijät työtehtäviin joten motivaatio ja oikeanlainen asenne työntekoa kohtaan ovat meille ne kaikkein tärkeimmät kriteerit.

Odotamme sinulta:

- 18-vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön
- rutiininsietokykyä sekä valmiutta fyysiseen työhön
- hyvää suomen kielen taitoa
- hygieniapassi luetaan eduksi


Sinä voit odottaa meiltä:

- vahvaa tukea matkalla elintarvikealan ammattilaiseksi,
- mielenkiintoisia ja arvostettuja tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa
- kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut.

 

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Tiedostamme, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Mikäli kiinnostuit tehtävistämme Vantaalla lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 18.11.2018 mennessä, otsikolla "HKScan Vantaa joulusesonki, Etunimi Sukunimi" tai jos kiinnostuit avoimista Mikkelin tehtävistämme "HKScan Mikkeli joulusesonki, Etunimi Sukunimi" sähköpostiosoitteeseen mikko.notko@hkscan.com.