(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Me HKScanissa palvelemme maailman vaativimpia kuluttajia, siksi myös maailman parhaan suomalaisen kananpojan laatu on meille kunnia-asia – aina kotitilalta haarukkaan saakka. Teemme ihmisten elämästä maistuvampaa, nyt ja tulevaisuudessa.

Haluaisitko sinä kantaa kortesi kekoon tämän asian eteen?

Haemme elintarviketyöntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin sekä toistaiseksi voimassa oleviin että määräaikaisiin työsuhteisiin Raumalle. Määräaikaiset työsuhteet kestävät arviolta 30.04.2019 saakka. Tehtäviisi kuuluu toimia osana tuotantoprosessia lihan leikkuu- ja pakkuutehtävissä.


Odotamme sinulta seuraavia asioita: 18 vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön, rutiininien sietokykyä sekä valmiutta fyysiseenkin työhön. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus alalta on etu, mutta se ei ole edellytys. Koulutamme valitut henkilöt tehtäviin, joten motivaatiollasi sekä asenteellasi on työkokemusta suurempi merkitys.

 

Sinä voit odottaa meiltä näitä asioita: Vahvaa tukea matkalla elintarvikealan ammattilaiseksi, mielenkiintoisia ja arvostettuja tehtäviä huippumodernissa yksikössä, joka tuottaa puhdasta, lähialueella kasvatettua kananpoikaa eri muodoissaan, kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Meillä on osaava henkilöstö, johon panostamme. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 16.11.2018 osoitteeseen rekry.hk@hkscan.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Nurminen, p. 0504146178 (arkisin 8-16).

 

Seuraa myös kuulumisiamme ja ruokaisia tarinoita tilalta haarukkaan: www.hkscan.com/fi/uutishuone/ I https://www.kariniemen.fi/ Twitter: @HKScan @HKScanFinland I LinkedIn: HKScan Corporation Instagram: @storykitchen_by_hkscan I Facebook: @hkscanstorykitchen