(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Peruskunto kohdillaan ja loistava asenne? Tule meille töihin!

Haemme nyt asiakkaallemme ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen Lietoon.

Työ pitää sisällään monipuolisia liha-alan tuotannon pakkaamo- tai leikkaamotehtäviä, jotka ovat fyysisesti melko vaativia.

Toivomme hakijoilta elintarvikealan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta alalta. Halu oppia on silti työkokemusta tärkeämpää, sillä perehdytämme tehtäviin monipuolisesti.

Edellytämme hakijoilta valmiutta työskennellä viileässä sekä hygieniapassia. Lisäksi arvostamme hyvää asennetta työntekoon, fyysistä kuntoa sekä nopeaa ja huolellista työotetta.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja työ on kokopäivätyötä 40 h/viikko. Huomioithan, että työpaikan sijainnin vuoksi kaikkiin työvuoroihin ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Voisiko tämä tehtävä olla sinun tuleva työsi? Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 16.9. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti etsimiemme henkilöiden löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland/

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi