(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Etsimme asiakkaallemme reippaita ja monipuolisia ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ keikkatyösuhteisiin.

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti, ja työ sisältää vaihtelevia elintarvikealan tehtäviä, kuten pakkausta, laadunvalvontaa ja linjastolla oloa. Työssä menestyminen edellyttää työntekijältä hyvää asennetta, ripeyttä sekä käteviä käsiä. Myös koulutus tai työkokemus elintarvike- tai keittiöalalta katsotaan eduksesi.

Työ on seisomatyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi on välttämätön.

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä lähetä hakemuksesi meille nopeasti, sillä täytämme työpaikan sopivan henkilön löydettyä. Muistathan vinkata tästä upeasta mahdollisuudesta kaverillesikin! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.