(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haemme Edun Herkku Oy:lle kotiruokavalmistamoon elintarviketyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme Edun Herkku Oy on pirkanmaalainen kotiruokahenkinen ruokavalmistamo, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, sekä varsinkin kaalikääryleistään ja erilaisista jauhelihatuotteistaan. Toiminta on aloitettu vuonna 2009 Tampereella ja tällä hetkellä tuotanto sijaitsee Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kotiruokavalmistamon toiminta perustuu käsin tehtyihin tuotteisiin. Tehtaassamme ei ole linjastoja, vaan ruoka valmistetaan perinteisesti kotikeittiön tapaan. Raaka-aineet ovat aina tuoreita ja tarkoin valittuja. Nyt toiminnan laajentuessa etsimmekin dynaamiseen huippu tekijöitä pulloillaan olevaan tiimiin elintarviketyöntekijää pitkään työsuhteeseen.

Työntekijä tulee työskentelemään laajasti elintarvikeprosessin eri valmistustehtävissä. Päätehtäväsi pitävät sisällään kuitenkin raaka-aineiden esivalmistelua, tuotteiden valmistamista, kypsentämistä/paistamista ja omavalvontaa. Työpaikalla tarpeen tullen autat tiimikavereita myös muissa työvaiheissa, kuten pakkaamisessa, lihan jauhamisessa ja paikkojen siistinä pitämisessä. Työtä tehdään normaalisti 7-15 välillä ja tulet työskentelemään vastaavan kokin parina. Työssäsi pääset käyttämään teollisuusuuneja ja patoja pävittäin ja työn helpottamiseksi sinulla on tarkat reseptit ja ohjeet olemassa. Työpäivän aikana saat myös hyvää hyötyliikuntaa kun liikuttelet suhteellisen raskaita elintarvikepakkauksia ja astioita.

Odotamme hakijalta:

soveltuvaa koulutusta ja kokemusta elintarviketeollisuuden valmistavista tehtävistä tai suurtalouspuolen keittiöistä. Arvostamme kovasti tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta työtehtävien suhteen. Tärkeässä roolissa tehtävässä pärjäämisen kannalta on myös ajanhallintataidot ja suunnitelmallisuus työvaiheiden välillä. Positiivinen asenne, halu kehittyä elintarviketeollisuuden ammattilaiseksi ja mahdollisuus sitoutua pitkäänkin työsuhteeseen ovat kuitenkin tärkeimmät valttisi.

Eduksi katsomme:

  • Lihojen tuntemuksen
  • Voimassa olevan hygieniapassin ja salmonellatodistuksen
  • Asenteen fyysiseen ja monipuoliseen työhön

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja kattavan perehdytyksen työtehtäviin
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Huikean, toisiaan tukevan työporukan
  • Ruokailun työpaikalla

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde vuoden 2018 loppuun, jonka jälkeen hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille. Viikkotyötunnit ovat 37,5h ja käytössä on liha-alan työehtosopimus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat liittyä dynaamiseen työporukkaan, niin kerro meille osaamisesi ja laita rohkeasti hakemusta. Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Karjalainen puh: 040 5653550.