(Poistunut julkaisusta)

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄ
Hes-Pro (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme nyt työntekijää soijatuotteiden prosessinhoitajaksi. Työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työntekopaikka on Uusikaupunki, kunnes tuotanto siirtyy kokonaan Kaarinaan vuoden 2019 alussa. Matka-aika (Kaarina-Uusikaupunki-Kaarina) lasketaan työntekijälle työajaksi.
 
Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti soijatuotannon koneiden operointi ja tuotteiden jatkojalostus. Työ on kokoaikainen vuorotyö ja painottuu toistaiseksi päivävuoroihin.
 
Edellytämme sinulta ammattimaisen ruuanvalmistuksen osaamista ja alan laitteiden tuntemusta sekä elintarvikealan työn vaatimaa tarkkuutta, huolellisuutta ja siisteyttä sekä aikaisempaa kokemusta prosessin hoitamisesta elintarviketeollisuudessa. Olet joustava työntekijä, viihdyt vuorotyössä ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Vaatimuksena on myös tyydyttävä englanninkielen taito ja matkustusvalmius, sillä ensimmäisenä tehtävänä tulee olemaan testauskäynnit laitevalmistajilla.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen työn kasvavassa ketjukonseptissa ja mahdollisuuden päästä mukaan tuotekehitykseen ja uuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen.
 
Hae tehtävää 25.5.2018 mennessä lähettämällä hakemus, CV ja palkkatoiveesi sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö kirsi-maria.nikander@hesburger.fi.  Tiedusteluihin vastaa tehdaspäällikkö Esa Tiistola, puh. 0400 533 796 (ke-to klo 13-15). Haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.