(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä, virvoitusjuomat - Lohja
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020


Etsimme asiakasyrityksellemme elintarvikealan osaajaa työskentelemään uuteen toimipisteeseen Lohjalle. Tehtävä on alkuun osa-aikainen kuuden kuukauden määräaikainen projekti. Tehtävässä on jatkon mahdollisuus, joka arvioidaan kevään aikana. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8 – 16 välille. Tunteja on tarjolla noin 15 – 30 tuntia viikossa. 

Tehtävän kuvaus


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään uudessa roolissa tammikuussa avattavassa toimipisteessä. Toimit virvoitusjuomia valmistavassa yrityksessä ja tehtävänkuvaasi kuuluu juomien sekoittaminen, tuotannosta vastaaminen ja laadun valvonta. Rooli on itsenäinen, joten toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta elintarvikealalta tai vastaavasta itsenäisestä työstä muilla toimialoilla. 

Toivomme sinulta

• omatoimista otetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn • halua kehittyä tehtävän ja vastuiden mukana • suomen tai englannin kielen taitoa


Eduksi katsomme

• tuotantokoneiden huolto-osaaminen • voimassa oleva hygieniapassi • ajokortti

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pääsyn osaksi kehittyvää yritystä, mielenkiintoisen toimialan pariin. Saat työhösi perehdytyksen, joka auttaa sinut alkuun. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa työtäsi. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa alan uusimpien tuotteiden pariin. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Arttu Töyry, puh. +358 (0)30 6090 101 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 21.12. klo 14-15 ja 22.12. klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.01.2021 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi