(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä Vaala
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme asiakkaallemme VAALAAN

 

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TYÖNTEKIJÖITÄ.

 

Asiakkaamme on perinteikäs, luotettava elintarviketeollisuuden vahva osaaja, joka on toiminut omalla alallaan vuosikymmeniä. Laadukas työnjälki, yhteen hiileen puhaltaminen sekä positiivisuus näkyvät yrityksen kaikessa tekemisessä. Nyt he etsivät joukkoonsa uusia tekijöitä, joita yhdistää mielenkiinto elintarvikealalle sekä motivaatio uuden oppimiseen!


Etsimme kahta reipasta, kokopäiväistä työntekijää monipuolisiin elintarviketeollisuuden tuotannon tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus työllistyä joko tuotantoon tai pakkaamoon. Lisäksi etsimme yhtä osa-aikaista keikkatyöntekijää. Tuotannosta kiinnostuneilla hakijoilla on jo toivottavasti alan koulutus tai jo kertynyttä työkokemusta. Tuotannossa on mahdollisuus oppia uutta ja päästä haastamaan itseään esimerkiksi lähetysten tarkastusten parissa. Pakkaamossa sinulla on mahdollisuus päästä aloittamaan urasi elintarvikealalla, sillä työhön ei ole välttämätöntä olla alan aiempaa osaamista. Pakkaamossa työ on helposti opittavaa, mutta monipuolista ja tarkkuutta vaativaa.

 

Tavoitteemme on löytää pitkäaikaisia, sitoutuneita työntekijöitä. Työ tapahtuu tiiviissä, positiivisessa työyhteisössä, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä tiimihenkeä. Työ on pääosin vuorotyötä arkena, sesonkiaikoina (esim. pääsiäinen, joulu, juhannus) voi olla myös viikonloppuisin töitä. Palkkaus on tesin mukainen.

Odotamme hakijalta:

  • Reipasta työotetta
  • Motivaatiota rutiininomaiseen työhön
  • Kiinnostusta oppia uutta
  • Hygieniapassia

 

Tarjoamme:

  • Kokopäivätyön mukavassa työympäristössä ja -yhteisössä
  • Tilaisuuden päästä kehittymään elintarvikealan ammattilaiseksi
  • Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

 

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: n. 6-12 kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen
Palkkaus: TES:n mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut koko- vai osapäivätyöstä ja millä osastolla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen puh. 044 330 8824, sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.