Elintarviketyöntekijä, Työtätarjolla21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2021

Meillä on etsinnässä tarkkasilmäinen ja näppäräsorminen perunankuorija Virttaalaiseen asiakasyritykseemme. Työssäsi tulet vastaamaan kuorintalinjalta tulevien perunoiden silmämääräisestä laaduntarkkailusta ja jälkikuorinnasta. Lisäksi pakkaustehtävät ovat osana työnkuvaasi, kuin myös tuotepakkausten pesutehtävät. 

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta, vaan tärkeintä on reipas ja ahkera asenne työntekoa kohtaan sekä näppärät kädet. Aiempi kokemus fyysisestä työstä on kuitenkin etu paikkaa haettaessa, sillä työtä tehdään koko päivä seisten. Puhut suomea vähintään auttavasti, sillä perehdytys tehtävään tapahtuu suomeksi. 

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus ja se alkaa heinä-elokuussa. Työ on päivätyö ja pääsääntöisesti kokoaikaista. Sesonkivaihteluiden vuoksi kuitenkin viikkotuntimäärää saattaa ajoittain jäädä vähemmälle. Työtä tehdään myös lauantaisin. 

Jos paikka herätti kiinnostuksesi, laita hakemusta oheisesta linkistä tai kysy lisätietoja toimistoltamme. Me haluamme sinut töihin!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot