(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä/ Tuotantotyöntekijä, Raisio
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme elintarviketyöntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen Raisioon. 

Työtehtävät painottuvat leipomon linjastolla toimimiseen, tuotteiden pakkaamiseen ja pussitukseen. Katsomme työkokemuksesi tai -koulutuksesi elintarvikealalta eduksesi, mutta voit myös hyvin olla leipomourasi aloittava työntekijä, sillä emme vaadi aikaisempaa kokemusta leipomotyöstä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. 

Edellytämme hakijalta: 

  • Reipasta, motivoitunutta ja työnteosta innostuvaa asennetta
  • Hygieniapassia
  • Hyvää fyysistä valmiutta seisomatyöhön ja leipomiseen käsin
  • Joustavuutta työaikojen suhteen 
  • Oman auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi

Työt alkavat arki- ja viikonloppuöinä noin klo 23.30–04.00 välillä ja vuorot kestävät kahdeksan tuntia. Työsuhde on kokoaikainen. Palkkaus määrittyy leipomoalan työehtosopimuksen ja mahdollisen aikaisemman työkokemuksen mukaan.

Työt alkavat tehtävään valituilla henkilöillä mahdollisimman pian määräaikaisena, vuoden loppuun asti kestävänä vuokratyösuhteena Nordic Henkilöstöpalvelujen kautta. Työssä on hyvät mahdollisuudet jatkoon ja työllistymiseen asiakasyrityksen omille kirjoille.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.nordic.fi, jossa kerrot työ- ja opiskelutaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilla Petra Kaitonen, 050 475 2050, petra.kaitonen@nordic.fi. 

Katso myös  muut avoinna olevat työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä meille avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.