(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä, Sahalahti
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.Rekrytoimme asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijöitä Sahalahteen (Kangasalle).

Työ on linjastotyöskentelyä elintarvikkeiden valmistus- ja pakkaustehtävissä. Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa ma-pe 6-14 ja 14-22, vuoroviikoin. Mikäli työntekijä käyttää julkisia kulkuvälineitä on työaika sovittavissa 7-15 ja 15-23, jolloin kulkeminen työpaikalle onnistuu esim. Tampereen keskustasta suoralla vuorolla. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian jatkuen 20.12.2019 asti. Työntekijät rekrytoituvat suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja työhön tarttuvaa otetta. Elintarvikealan kokemus tai alan koulutus katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön, myös hygieniapassi katsotaan eduksi. Erityisesti toivomme hakijoilta kokemusta linjastotyöskentelystä tai esim. tuotantotyöstä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä hakemuksesi niin olemme sinuun yhteyksissa juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.