Elintarviketyöntekijä pikaisella aloituksella Bomat Oy:lle!
Bomat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Valmistuuko sinulta voileivät kädenkäänteessä? Entäpä herkulliset salaatit kauniisti tehtyinä? Etsimme asiakasyrityksellemme, Bomat Oy:lle, Helsingin Kalasatamaan, pidempiaikaista tuotantotyöntekijää/-tekijöitä.

Bomat Oy on vuonna 1993 perustettu perheyritys, joka valmistaa käsintehtyjä tuoretuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Toimitusvarmuus, joustavuus ja luotettavuus ovat Bomatin liiketoiminnan lähtökohtia. Bomat tekee yhteistyötä niin isojen ketjujen kuin yksittäisten toimijoiden kanssa.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, positiivisen asenteen omaava, näppäräsorminen tekijä, joka nauttii tiimityöskentelystä. Työssä vaaditaan joustavuutta ja ripeyttä, sillä joskus työpäivät saattavat venyä lisätilausten myötä. Työtä tehdään +15 – +18 asteessa. Työtehtäviin kuuluu komponenttien esivalmistelu, voileipien ja salaattien täyttäminen, normaalit keittiötyöt sekä astiahuolto.

Työajat ovat klo.7–15 välillä, ma-su välisenä aikana, 40h/ viikko. Tulevaisuudessa on mahdollista, että työtä tehdään myös iltavuorossa. Työtä on alkuun tarjolla määräaikaisesti, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla

  • Positiivinen asenne
  • Oma-aloitteisuutta ja ripeyttä
  • Suomen kielen taito
  • Hygieniapassi (suositeltava)

Mitä tarjoamme sinulle

  • Pitkäaikaisen työsuhteen
  • Keskeisellä paikalla sijaitsevan työpaikan
  • Mahdollisuuden nauttia valmistamiasi tuotteita työpäivän aikana

Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti. Joten, raapustathan hakemuksesi jo tänään CV:n kera.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot