(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä Munax Oy:lle Laitilaan
Munax Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2017 Munaxin liikevaihto oli 38 miljoonaa euroa. Munax Oy:lla työskentelee 90 työntekijää. Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla.

Haemme nyt Munax Oy:lle elintarviketyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Munax Oy:n työntekijäksi.

Työtehtäviisi elintarviketyöntekijänä kuuluvat elintarvikkeiden valmistukseen kuuluvat monipuoliset eri vaiheet kuten pastörointiprosessin valvominen ja suunnittelu, pakkauskoneen käyttö, laaduntarkkailu ja tarvittavien analyysien ottaminen sekä niiden raportointi.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta elintarvikealalta. Kuitenkin alalle suuntautuvaa koulutusta enemmän arvostamme reipasta ja innostunutta asennetta sekä kiinnostusta ja osaamista työskennellä erilaisten koneiden kanssa. Omaat hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Olet toimeen tarttuva ja haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka tehokkaasti ja huolellisesti. Pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi kiireenkin keskellä ja vuorotyöskentely, tarvittaessa myös 3-vuoro, sopii sinulle. Pastörointikokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Pääset monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin, jossa saat käyttää organisointikykyäsi. Tulet työskentelemään osana ammattitaitoista ja avuliasta tiimiä. Tehtävään saat perehdytyksen sekä työsuhteeseesi ja oppimiseesi sitoutuvan yrityksen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan paikkaa pikimmiten, sillä alamme käymään hakemuksia läpi heti hakuprosessin alettua! Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 12.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä saat HR Consultant Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.