(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä, Munax Oy, Laitila
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Vuonna 2003 perustettu Munax on noussut kasvavaksi ja innovatiiviseksi elintarvikeyritykseksi. Vuonna 2017 Munaxin liikevaihto oli 38 miljoonaa euroa. Munax Oy:lla työskentelee 90 työntekijää.

Munax toimii vähittäiskaupassa, Food Servicessä ja elintarviketeollisuudessa. Munax Oy on kehittänyt uusia innovatiivisia kananmunatuotteita muun muassa heti juotavat valkuaispohjaiset Munax Smoothiet, salattiin sopivan kypsennetyn Salaattivalkuainen – Proegg Valkuaisen. Meiltä löytyy myös kaikki perinteiset kananmunat Laitilan Kanatarhan -tuotemerkin alta. Tuotteiden valmistus tapahtuu alan laadukkaimmilla ja nykyaikaisimmilla laitteilla.


Haemme nyt Munax Oy:lle elintarviketyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 37,5h ja työtä tehdään 2-vuorossa. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Munax Oy:n työntekijäksi.


Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä sekä innokkuutta monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka johdonmukaisesti ja laadukkaasti. Työskentelet sujuvasti erilaisten koneiden ja laitteiden kanssa ja olet tarkka työssäsi. Aikaisempi kokemus elintarvikealalta sekä ymmärrys hygieniasäännöksistä katsotaan eduksi, mutta innostunut ja motivoitunut asenne on ensisijainen vahvuutesi!

Työtehtäviin sisältyy elintarvikkeiden valmistustehtäviä tuotanto-osastolla kuten työskentelyä prosessilinjoilla olevien koneiden ja laitteiden kanssa, näytteiden ottoa sekä laaduntarkkailua. Työssäsi työskentelet osana muuta tiimiä ja osallistut omien tehtävien ohessa myös muihin tuotantoon liittyviin tehtäviin.


Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme, joka on sitoutunut oppimiseesi ja kehitykseesi. Saat mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja itsenäisissä työtehtävissä. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen nykyaikaisessa ja innovatiivisessa työympäristössä sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön tuen.


Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään viimeistään 25.8.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, joten haethan paikkaa pian. Lisätietoja tehtävästä saat Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833, roosa.lehtonen@adecco.fi