(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä, Loviisa (2 henkilöä)
Suomen Henkilöstöpooli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Haemme asiakasyrityksellemme kahta ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ sesonkiluonteiseen kalankasvatusyrityksen huolto- ja perkaustöihin.

Työnkuvaan kuuluu kalojen verestys huoltoaluksella sekä kalojen pakkaaminen elintarvikelaitoksessa. Työnkuva sisältää myös osittaista työtä huoltoaluksella merellä. Työt vaativat reipasta työasennetta, hyvää peruskuntoa ja kestävyyttä sekä hyvää suomen tai englannin kielen taitoa. Toivomme, että hakijoilta löytyy hygieniapassi ja ajokortti, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Työtehtävä on määräaikainen ajalla 1.11. - 15.12.19. Tulevaisuudessa on mahdollisuus tehdä töitä asiakasyrityksen palveluksessa n. 6kk vuodessa. Työaika on maanantaista perjantaihin noin 7h/päivä. Tehtävän palkkaus määräytyy elintarviketeollisuuden työehtosopimuksen mukaan, jonka lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveydenhuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Asiakasyritys järjestää työntekijöille tarvittaessa myös asunnon.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian tai laita viestiä WhatsAppilla 046 921 7579. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!