(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä, Lieto
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Asiakasyrityksemme on suomalainen ruokatalo, joka myy ja markkinoi sekä lihajalosteita että tuoretta lihaa. Heillä on kolme korkeasta laadusta tunnettua tuotemerkkiä. Toiminnan periaatteita ovat kunnioitus parhaita raaka-aineita kohtaan, perinteiset valmistusmenetelmät sekä suomalaisten rakastamat aidot maut.


Haemme nyt asiakasyrityksellemme elintarviketyöntekijää Lietoon.


Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja nopea oppimaan sekä omaavan reippaan työotteen ja pelisilmää nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä. 

Työ on seisomatyötä, joten edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä viileissä olosuhteissa elintarviketehtaassa. Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja riittävä suomen kielen taito. Työssä tulee käyttää erilaisia koneita, ja toivomme sinulla olevan kokemusta koneiden käytöstä ja niiden kokoamisesta. Tekninen osaaminen luetaan eduksesi. 

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko) työsuhde. Työ on päivätyötä, alkaen vaihtelevasti klo 6-7 aamulla ja työaika voi vaihdella päivittäin tilanteen mukaan.

Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen meille osoitteessa www.nordic.fi. Kerro hakemuksessasi työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä p. 050-5495000, tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme osoitteessa www.nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, niin jätäthän hakemuksesi ja olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.