(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä leipomoteollisuuteen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Onko leipominen intohimosi ja olet kiinnostunut leipomoalasta? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia alasta lisää ammattilaisten keskuudessa ja päästä tekemään erilaisia suussa sulavia herkkuja.

Haemme asiakkaallemme ahkeria ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ Valkeakoskelle. Asiakasyrityksemme on pitkään toiminut konditoria- ja leipomotuotteiden valmistaja.

Tehtävänäsi on leipomo- ja konditoriatuotteiden valmistaminen. Työntekijänä työn fyysiset haasteet ovat raikas tuulahdus ja olet ripeä, huolellinen sekä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla motivoitunut asenne ja vuorotyövalmius. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta leipomo- ja konditoria-alalta. Alalle suuntautuvaa koulutusta enemmän arvostamme kuitenkin innostusta leipomotyötä kohtaan ja työhön perehdytetään. Työssä tarvitset hygieniapassin. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Työaika on kaksivuorotyöta, eli työajat sijoittuvat arkisin välille 6-22. Työsuhde on aluksi määräaikainen kestoltaan neljästä kuuteen kuukautta, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Innostuitko? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!