(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä - Lapinjärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Porlammin meijeri on maidontuottajiensa omistama itsenäinen yritys, joka on Suomen vanhin ja perinteikkäin juustola. Pienenä, itsenäisenä juustolana panostamme hyvän maun ohella asiakkaisiimme. Olemme tunnettuja toimitusvarmuudestamme ja ensiluokkaisesta laadustamme. Porlammin juustolan juustot valmistetaan tämän päivän teknologialla, mutta yli satavuotiaalla osaamisella, sillä hyvällä maulla. Etsimme Porlammin meijerille elintarviketyöntekijää. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää arviolta vuoden 2019 loppuun saakka.

Työtehtäviisi yhdessä työparisi kanssa kuuluvat juustojen pakkausprosessin kokonaisuudesta huolehtiminen sekä koneen valvonta. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme, että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi. Reipas, positiivinen ja yhteistyökykyinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto auttavat työtehtävässä pärjäämistä. Kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. 

Porlammilta järjestyy vuokra rivitaloasunto, jos haluat muuttaa pieneen idylliseen kylään. Orimattilasta Porlammille on matkaa noin 30 km, Mäntsälästä ja Lahdesta noin 50 km. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi