(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä kesäsesonkiin.
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Asiakkaamme Itä-Helsingin Roihupellon teollisuusalueella hakee avustavia elintarviketyöntekjöitä kalankäsittelyyn kesäsesonkiin.

Tehtävänäsi on avustavia tuotannollisia töitä kuten kalankäsittelyä esim. ruodon poisto.

Toivomme sinulta kokemus elintarvike/kokin töistä. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomenkielentaitoa. Tehtävässä on sopimuspalkkaus ja kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Työotteeltasi olet ripeä, tarkka ja huolellinen. Työn on ajoittain kuormittavaa, josta syystä työ edellyttää perus hyvää kuntoa.

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun. Sinun tulee sitoutua ko. ajaksi. Työ on päivätyötä klo 6-16 välillä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävään pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.