(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä Kasvis Gallerialle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Kasvisgallerian toiminta alkoi vuonna 1992 Peltolan perheen maatilalla Kuopion Vehmasmäessä. Yrityksen kasvaessa ja vuosien kuluessa maatilan tarjoamat tilat jäivät auttamatta pieniksi, jolloin oli luontevaa siirtyä Leväsen tuotantotiloihin. Osaksi Juustoportti-konsernia Kasvisgalleria liittyi vuonna 2010. Samana vuonna tehtiin suuria investointeja tuotantolinjoihin. Nykyään herkullisten kasvisruokien parissa työskentelee noin 30 ruoka-alan ammattilaista, sesonkien aikana väkimäärä jopa tuplaantuu. Kasvisgalleria on tunnettu herkullisista tuotteistaan, sekä innovatiivisesta tuotekehityksestään läpi Suomen.

Oletko työotteeltasi reipas, innokas ja motivoitunut tekijä? Hae Kasvis Gallerialle elintarviketyöntekijäksi sesonkiin!

Viihdyt rutiininomaisessa, kiireisessäkin työtahdissa ja nautit fyysisestä työstä. Kasvis Gallerialla työpäiväsi pitävät sisällään erilaisia tuotannon ja pakkaamon tehtäviä, mahdollisesti kolmivuorotyöskentelynä.

Eduksi katsotaan elintarvikealan-, kokin- tai suurtalouspuolen koulutus, mutta isoimmassa roolissa on positiivinen asenne! Tärkeintä on, että olet ripeä ja innokas tarttumaan työhön säilyttäen positiivisen tekemisen fiiliksen kiireenkin keskellä.

Katsomme hygieniapassin eduksi, mutta tarvittaessa avustamme myös sen suorittamisessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin vuoden loppuun. RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana – tartu siis pikaisesti mahdollisuuteen ja jätä hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Tehtävään liittyvät yhteydenotot ja hakemukset ainoastaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Lisätietoja arkisin klo 8–16 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.