(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä, joulusesonkiin
Go On Järvenpää

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Etsimme reippaita jouluapulaisia

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄKSI

asiakkaallemme lihanjalostustuotantoon Järvenpäähän.

Työtehtävä on ensisijaisesti lihakuormien purkua, lihankäsittelyä ja muita vastaavia tehtäviä.

Työt alkavat viikolla 46 (9.11.2020 alkaen) ja jatkuvat noin 18.12.2020 saakka.

Toivomme reipasta ja iloista asennetta työntekoon, sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Jos sinulla on vastaavaa kokemusta alalta, se katsotaan eduksi muttei ole edellytys

 sillä työhön perehdytetään.

Työympäristö on viileä n. +7 astetta.

Työaika on ma-pe klo 06.00(07) -14.30(15.30) välillä.

 

Jätä hakemuksesi pikaisesti sivuillamme www.go-on.fi

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Järvenpää. p. +358 40 501 0360,

hakemuksen voi lähettää myös osoitteeseen jarvenpaa@go-on.fi