(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haemme elintarviketeollisuuden asiakkaallemme Helsinkiin useampaa

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ

Työhösi elintarviketyöntekijänä kuuluu erilaiset elintarvikkeiden tuotantotyöt keittiössä asiakasyrityksellämme.

Odotamme hakijalta vuorovaikutustaitoja, kykyä omaksua nopeasti annetut tehtävät sekä hyvää asennetta. Aikaisempi kokemus elintarvikealalta, mutta suositeltavaa. Työ on vahvasti keittiötyötä, joten arvostamme kokemusta keittiössä työskentelystä.

Työ on ajoittain hyvin fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto on välttämättömyys työssä onnistumiselle. Edellytämme hygieniasäännösten ymmärtämistä (hygieniapassi). Erilaisten pakkauskoneiden tuntemus / käyttökokemus tai kiinnostus laitteiden käyttöön katsotaan eduksi. 

Hyvä suomen kielen taito on välttämätön työssä.

Työaika sijoittuu arkisin pääsääntöisesti klo 6-18 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haussa on myös kesätyöntekijöitä, joten laita ihmeessä hakemusta tulemaan, mikäli kesätyöpaikka on vielä työn alla.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet työtä vailla, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme tai sähköpostitse piritta.koskinen@lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden kanssa. Ole siis nopea ja jätä pian hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.