Lähde mukaan elintarviketyöntekijäksi Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan asiakasyritykseemme, jossa tehdään kokkien valmistamaa ruokaa tehdasympäristössä, perinteitä vaalien ja raaka-aineita kunnioittaen.
Pääset työskentelemään ympäristöön, jossa on pitkä historia ruuan valmistamisesta hotellien ja ravintoloiden vaativiin tarpeisiin.
Haemme tekijää massanvalmistukseen. Työssä tulee seurata tarkasti reseptiikkaa ja työ on fyysisesti raskasta.
Työtä tehdään 40 h/vko kahdessa vuorossa pääsääntöisesti ma-pe klo 6:00 – 22:00, mutta valmius työskennellä toisinaan lauantaivuoroissa olisi toivottavaa. Työsuhde alkaa määräaikaisella työsuhteella Baronan kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaa maksetaan elintarvikealan työehtosopimuksen mukaan. Tuotannossa lämpötila vaihtelee riippuen työpisteestä, viileimmillään lämpötila on +10 astetta.
Saat kattavan perehdytyksen työhön, joten asenteesi on aiempaa kokemusta tärkeämpää!
Toivomme sinulta:
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Aikaisempaa koulutusta suurkeittiö-, elintarvike- tai HoReCa-aloilta tai kokemusta työskentelystä elintarvikkeiden parista, mutta kaikista tärkeimpänä on halu työskennellä elintarvikealalla
- Hygieniapassia
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi oikea henkilö tähän työhön, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian!