Elintarviketyöntekijä, Helsinki
StaffPoint OyHaemme asiakkaallemme Helsingin Kalasatamaan
ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ
kesäkauden ajalle. Jatko työssä on mahdollinen.
Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluvat elintarvikemassojen valmistus sekä muut tuotantoon liittyvät työtehtävät. Toivomme sinulta reipasta asennetta, hygieniapassia (tai valmiutta suorittaa ko. passi) sekä itsenäistä työskentelyotetta. Eduksi katsomme elintarvike-/ravintola-alan koulutuksen ja/tai kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävään perehdytetään alusta alkaen. Työskentelykielenä on suomi. Työ on 2-vuorotyössä suoritettavaa. Työajat sijoittuvat klo 6-18 välille.
Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.
Edellytämme
- Reipasta asennetta ja itsenäistä työskentelyotetta
- Hygieniapassia tai valmiutta suorittaa ko. passi
- Suomen kielen taitoa
Tarjoamme
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
- Ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön tuen
Arvostamme
- Elintarvike-/ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta
Ota yhteyttä:
StaffPoint-konsernin ytimen muodostavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyhtiö StaffPoint Oy, valmennusyhtiö Spring House Oy sekä HR-ohjelmistokehitykseen erikoistunut Saima Soft Oy Suomessa.
Lisäksi konsernilla on yhtiö Espanjassa, StaffPoint SLU.