(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Tykkäätkö lihapullista?

Me tykkäämme ja niin suurin osa muistakin suomalaisista. Koska lihapullien suosio on näin valtaisaa, etsimme apuvoimia niiden valmistukseen. Lihapullat valmistetaan Helsingin keskustassa sijaitsevalla tehtaalla perinteisiä reseptejä vaalien suurella sydämellä ja intohimolla. Töitä teemme aamuisin ja iltaisin, jotta pystymme vastaamaan kaikkien lihapullafanien nälkään. Apukäsiä tarvitaan heti ja koska lihapullien suosio on kaikkien ennusteiden mukaan pysymässä vähintään nykyisellä tasolla, on töitä tiedossa pitkälle tulevaisuuteenkin.

Jotta työ ei alkaisi aikojen saatossa tuntumaan liian yksitoikkoiselta, on työpäivien aikana mahdollisuus paistaa myös muikkuja sekä valmistaa kasvispihvejä.


Edellytämme sinulta

Etsimällämme lihapullaspesialistilla on kokemusta ruoan valmistuksesta.

Tehtävässä on mahdollista menestyä erilaisilla taustoilla. Toivotamme tervetulleeksi kaikki kokin töitä tehneet tai pelkän koulutuksen suorittaneet, keittiöapulaisen töitä tehneet tai muuten vaan ruoanlaittoa harrastavat tyypit. Työssä tarvitsee hygieniapassin, mutta tarvittaessa autamme sen suorittamisessa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme spesialisteillemme töitä toiveiden mukaan, voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti, riippuen siitä kuinka tiiviisti olet valmis sitoutumaan lihapullien valmistukseen.

Tarjoamme myös lupsakan ja rempseän työilmapiirin, jossa jokainen kokee työnsä tärkeäksi ja mieluisaksi.


Kiinnostuitko?

Mikäli haluat varmistaa, että lihapullia on jatkossakin tarjolla kaikille nälkäisille ja löytää samalla itsellesi työpaikan, laitathan hakemuksesi tulemaan pian. Työt alkavat heti!


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi