(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketyöntekijä fyysiseen työhön
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme asiakkaallemme ahkeraa ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ Valkeakoskelle. Asiakasyrityksemme on pitkään toiminut konditoria- ja leipomotuotteiden valmistaja.

Tehtävänäsi on leipomotuotteiden valmistaminen. Työaika on pääasiassa katkeava kaksivuorotyö, eli työajat sijoittuvat arkisin välille 6-22. Työsuhde on määräaikainen kestoltaan noin neljä kuukautta. Hyvällä työntekijällä on kuitenkin mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Työntekijänä olet tottunut hyvin fyysisiin työtehtäviin, olet ripeä ja huolellinen sekä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työssä onnistuminen vaatii motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta ja valmiutta tehdä vuorotyötä. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta leipomoalalta, mutta se ei ole pakollista. Alalle suuntautuvaa koulutusta enemmän arvostamme innostusta leipomotyötä kohtaan. Työssä tarvitset hygieniapassin, sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Jos sinulle hektinen työympäristö kuulostaa mielenkiintoiselta haasteelta ja koet halua heti tarttua työhön, niin laita hakemusta osoitteessa www.amiko.fi. Hae pikaisesti sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.