(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketuotantotyöntekijä, Roberts (Turku)
Roberts

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Roberts on yli satavuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia elintarvikealalla. Yritys tarjoaa laatutietoisille kuluttajille innovatiivisia, kokonaisista marjoista valmistettuja, terveellisiä, hyvänmakuisia ja helppokäyttöisiä Berrie-tuotteita sekä korkealaatuisia hilloja, marmeladeja ja täytteitä leipomo- ja horeca-alan ammattilaisille sekä suomalaiselle vähittäiskaupalle ja vientiin. Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Turussa. Laatujärjestelmälle on myönnetty elintarviketurvallisuusjärjestelmä FSSC 22000 -sertifikaatti.

Haemme nyt tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä sisältää monipuolisia valmistukseen liittyviä tuotantotöitä sekä pakkausta. Arvostamme elintarvikealan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta alalta sekä hygieniapassia. Lisäksi arvostamme hyvää asennetta työntekoon sekä tiimityötaitoja. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työtehtävien suorittamiseen, trukinajotaito katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä.

Työt alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Puhelut arkisin klo 9-16.