Elintarviketuotantoon kokoaikaisia siivoojia
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Etsimmekin nyt vahvistusta tiimiimme, näytönpaikkoja olisi nyt kahdeksalle

 

SIIVOOJALLE

 

vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin KOTKAAN. Lantmännen Cerelia Oy:n sekä Vaasan Oy:n tiloissa keskitytään toimisto- ja tuotantotilojen siivoukseen sekä prosessipuhdistukseen reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työtunteja viikossa kertyy 37,5h ja työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkeen klo. 6.00-18.00 väliselle ajalle. Työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin. Palkka maksetaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työt on määrä alkaa marraskuun alusta.

 

Luemme aiemman kokemuksen siivoustyöstä ehdottomasti eduksesi, mutta onnistumisen A ja O ovat reipas asenne työtä kohtaan, ja halu tehdä laadukasta jälkeä ja halu oppia uutta. 

 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, nykyaikaiset työvälineet ja mahtavan työporukan. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme – meillä edetään työntekijätason tehtävistä esimerkiksi kouluttajiksi, johtajiksi ja kehitystehtäviin.

 

Kuulostaako hyvältä? Hae jo nyt, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen Helenaan arkisin klo.14.00-15.00 välisenä aikana. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot