Elintarviketiskien puhdistaja Hämeenlinnaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja

 

ELINTARVIKETISKIEN PUHDISTAJIA HÄMEENLINNAAN

 

tule meidän tiimiimme! Aloitamme Hämeenlinnassa suuren marketin siivouksen ja astiahuollon. Tiimimme on avainasemassa huolehtimassa monen kävijän kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta.

 

Miten sitten pääsee osaksi tätä siistiä valioliigaa?

 

Työtä tehdään myymälässä, jossa avoinna on kaksi paikkaa: Toisessa paikassa työhösi sisältyy tiskausta ja työtunnit ovat ma - pe kello 17.00 - 22.00 ja lauantaisin 15.00 - 22.00 eli 32h viikossa. Toisessa tehtävässä vastaat elintarviketiskien puhdistuksesta ja työaikasi ovat ma - pe 20.00 - 22.15 ja la 18 - 22 eli viikossa viikkotunteja kertyy noin 15,25. Kerrothan hakemuksessasi, että kummasta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

 

Edellytämme henkilöltä ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Suomen kielen osaaminen vaatimuksena . Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat . Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Juntunen , kristiina.juntunen@lassila-tikanoja.fi, puh. 050 385 5843. Otathan pikaisesti yhteyttä tai jätät hakemuksesi. Henkilö palkataan heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339809
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32477505.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Hämeenlinna