(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketilojen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

SIIVOOJAA

kokopäiväiseen ja vakituiseen työhön Turkuun. Työ sisältää elintarvikealan yrityksen toimisto- ja myymälätilojen siivousta käsin ja yhdistelmäkoneella sekä tiskaamista. Työtä tehdään arkisin klo 14-22, joten sinulla on aamusin ja päivisin aikaa harrastaa, käydä kaupassa ilman ruuhkia tai tehdä mitä ikinä haluatkaan. Yhteensä viikkotyötunteja kertyy täydet 37,5 h/vko.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on ehdottomasti plussaa, mutta kokemusta tärkeämpää on motivaatio siivoustyöhön sekä reipas työskentelyote. Tarjoamme tehtävään valitulle kunnollisen ja kattavan perehdytyksen. Lisäksi edellytämme vastuullisuutta sekä joustavuutta työaikojen ja muuttuvien tilanteiden suhteen. Työssä tarvittavat hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti ovat myös hakijalle etu!

Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Oletko etsimämme siivooja?Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kirsti Leino (puh. 050-385 7159).