(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden työntekijä, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Ouluun

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TYÖNTEKIJÖITÄ.

Asiakkaamme on pitkäaikainen, luotettava kumppanimme, joka työllistää suuren määrän elintarvikealan osaajia Oulun alueella. Työtehtävät ovat monipuolisia, sisältäen erinäisiä tuotannon, pakkaamon, sekä logistiikan tehtäviä. Katsomme eduksesi elintarvikealan mahdollisen aiemman työkokemuksen tai koulutuksen, mutta tämä ei ole vaatimus tehtävälle. Ainut edellytys oma-aloitteisuuden, motivaation, sekä reippauden lisäksi on hygieniapassi.

Hakijalta odotamme:
- Hygieniapassia
- Oma-aloitteisuutta
- Motivaatiota ja itsenäistä työotetta
- Ripeää ja reipasta työtahtia
- Halua oppia uutta

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työllistyä osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa pääset kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa.

Tarjoamme:
- Mahdollisuuden tutustua alaan
- Mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen
- Arvokasta työkokemusta
- TES:n mukaisen palkkauksen
- Monipuolisia työtehtäviä
- Päivätyön, jossa viikonloput ovat vapaana


Työn tyyppi: Päivätyö
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työn kesto: 1-3kk, mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.
Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen, puh 044 330 8824, sekä Ronja Järvelä puh 040 054 8811.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.