Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä
Go On Oulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ouluun

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

monipuolisiin tuotannon tehtäviin. Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin ja mahdollisesti lauantaisin. Aiempaa työkokemusta ja/tai koulutusta elintarviketyöstä ei vaadita, mutta se luetaan eduksi. Lisäksi eduksi luetaan aikaisempi kokemus erilaisten koneiden käytöstä ja fileoinnista. Hygieniapassi vaaditaan, mutta se voidaan tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa. Tärkeintä ovat motivaatio ja asenne työtä kohtaan!

Hakemamme työntekijä on reipas ja työtä pelkäämätön, joka kykenee itsenäiseen työhön. Työ on fyysistä ja sisältää paljon seisomista, joten hakijan on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa ja pystyttävä työskentelemään erilaisissa työolosuhteissa. Työssä tullaan käyttämään erilaisia koneita, joten toivomme työntekijältä intoa oppia uutta.

Hakijalle tarjoamme:
- Kokopäivätyön
- Haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät
- Modernit laitteet
- Kannustavan ilmapiirin

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääset kehittymään elintarvikealan monipuoliseksi osaajaksi.

Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Palkkaus: Elintarvikealan TES
Työn kesto: Aluksi n. 6kk, mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Jos olet ripeä ja positiivinen työntekijä, joka nauttii säännöllisestä rytmistä ja porukalla tekemisestä, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen puh 044 330 8824, sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427058
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu