(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ouluun

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Hakemamme työntekijä on reipas ja työtä pelkäämätön, joka kykenee itsenäiseen työhön. Työ on fyysistä ja sisältää paljon seisomista, joten hakijan on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa ja pystyttävä työskentelemään erilaisissa työolosuhteissa. Työssä tullaan käyttämään erilaisia koneita, joten toivomme työntekijältä intoa oppia uutta.

Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin ja mahdollisesti lauantaisin. Hygieniapassi luetaan eduksesi, mutta ei ole vaatimuksena työn saannille. Aiempaa työkokemusta ja/tai koulutusta elintarviketyöstä ei vaadita, mutta se luetaan myös eduksi. Tärkeintä ovat motivaatio ja asenne työtä kohtaan!

Hakijalle tarjoamme:
- Kokopäivätyön
- Haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät
- Modernit laitteet
- Kannustavan ilmapiirin

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääset kehittymään elintarvikealan monipuoliseksi osaajaksi.

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Palkkaus: TES
Työn kesto: Aluksi n. 6kk, mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Jos olet ripeä ja positiivinen työntekijä, joka nauttii säännöllisestä rytmistä ja porukalla tekemisestä, jätä hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen puh 044 330 8824, sekä Ronja Järvelä puh 040 054 8811.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.