(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Haemme Finnamylin perunajauhotehtaalle Kokemäelle tuotantotyöntekijää.

Tehtäviisi kuuluu kuormien vastaanottopunnitukset, näytteenotot ja muut tuotannon tehtävät syksyn käyntikauden ajaksi.

Olet etsimämme henkilö mikäli omaat rivakan otteen työhön ja fyysinenkään työ ei ole vierasta. Työ on keskeytymätöntä 2-vuorotyötä ja kestää elokuun puolivälistä aina marraskuun loppupuolelle saakka. Juures- ja elintarvikepuolen tuntemus on eduksi, edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Jaana Koivumäki p. 044 765 7210/jaana.koivumäki@rtkpalvelu.fi tai Sanni Tapani p. 044 412 4767/sanni.tapani@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.