(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Oletko kovalla asenteella varustettu perussiivoustaidot taitava tekijä vailla pitkä-aikaista työsuhdetta?

Juuri SINÄ saatat olla Pirkanmaalaiselle asiakkaallemme etsimämme elintarviketeollisuuden siivooja!

Työ ei vaadi laitoshuoltajan kokemusta, mutta laitossiivouksen kokemus luetaan hakijan eduksi. Työkohde on Pälkäneellä sijaitseva leipomo, joten auto ja ajokortti ovat välttämättömät työn suorittamiseen työaikojen puitteissa. Työtehtäviisi tulee kuulumaan leipomon tuotantotilojen siivous.

Työ on luonteeltaan iltapainotteista ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan 1kk kesäloman sijaistuksella  (37,5h/vk), jonka jälkeen työt jatkuvat osa-aikaisena (15-20h/vk). Palkkaus TES/sopimus. Työt alkavat määrä-aikaisella vuokratyösuhteella, mutta tähtäävät vakinaistamiseen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi