Elintarviketeollisuuden prosessipuhdistajia, yötyö
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Oletko iltavirkku tai yökyöpeli ja kaipaat aktiivista työtä? Nyt saattoi napata! Etsimme nimittäin ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme kahta tarmokasta

 

ELINTARVIKETEOLLISUUDEN PROSESSIPUHDISTAJAA

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle Fazerilan alueelle. Työ on korkean hygienianluokan puhdistusta elintarviketehtaan tuotantotiloissa. Tehtäviisi kuuluu siis tehtaan tuotantolinjojen, sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesu. Työtä tehdään pääsääntöisesti yötyönä maanantaista-perjantaihin ja työvuorot alkavat klo 23:00. Yhteensä työtunteja kertyy noin. 27,5h/viikossa. Toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ on tiukasti sidoksissa tehtaan toimintaan, joten muutoksia voi ilmetä ajoittain. Arvostamme hurjasti myös valmiutta viikonloppuvuoroihin. Tehtävässä on mahdollisuus urakkapalkkaan koeajan jälkeen, jolloin voit todella vaikuttaa ansiotasoosi omalla aktiivisuudella! Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES PL 4 (12,15€/h) mukaisesti + yölisät. 

 

Aikaisempi työkokemus matalapainepesuista tai siivouksesta on plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme uteliasta ja Can Do- asennetta! Työ on erittäin vastuullista ja itsenäistä sekä edellyttää tekijältään hyvää peruskuntoa. Tässä tehtävässä saat takuuvarmasti täyteen päivän askeleet!  Hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Työturvallisuuden vuoksi, sinun tulisi tulla toimeen suomen kielellä kirjallisesti ja suullisesti. 

 

Meiltä puolestasi saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme ja tuemme sinua mielellämme!

 

Hae paikkaa mahdollisimman pian klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä, palkkaamme sopivan henkilön heti sen löydyttyä! 

 

Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo. Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot