(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Etsimme nyt elintarviketeollisuuden asiakaskohteisiimme Helsinkiin PALVELUOHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviisi kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi valvontaan ja työnorganisointiin liittyviä tehtäviä. Toimit esimiehen oikeana kätenä, ja tarvittaessa olet valmis myös sijaistamaan esimiestä. Tehtävä on kokoaikainen, ja työajat vaihtelevat: työ tapahtuu pääasiassa arkena, mutta sisältää myös viikonloppuvuoroja. Työajat vaihtelevat 08:00-00:00 välillä. Toivomme sinulta joustavuutta työajoissa – vastavuoroisesti me joustamme ja kuuntelemme toiveitasi työaikojen suhteen. 

Tässä tehtävässä siivousalan koulutuksesta sekä työkokemusta on etua, mutta tärkeintä meille on löytää meille sopiva henkilö – perehdytämme sinut tehtävään. Toivomme kuitenkin, että sinulla on oma-aloitteinen työote, erinomaiset sosiaaliset taidot sekä erinomainen paineensietokyky. Työtä tehdään useassa asiakaskohteessa, ja siksi B-ajokortti on välttämätön. Koska pääset työskentelemään usean eri sidosryhmän kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet esimerkilläsi mukana luomassa turvallista työympäristöä, josta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi, ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.6.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesän 2019 aikana, kuitenkin viimeistään 1.8.2019. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -