(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden moniosaaja - Pieksämäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Virtasalmen Viljatuote on erikoistunut luonnostaan gluteenittomien jauhojen ja jauhoseosten valmistamiseen. Yritys valmistaa yli 20 vuoden kokemuksella, kotimaisella työllä ja laadukkailla raaka-aineilla puhtaita ja maistuvia tuotteita asiakkailleen.
Etsimme Virtasalmen Viljatuotteelle elintarviketeollisuuden moniosaajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen Virtasalmelle. Töiden aloitus lokakuussa.
Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa pakkauskoneen käyttäminen, lähettämön työtehtävät, jauhomyllyn ja jauhosekoittimen käyttäminen sekä tuotteiden käsin pakkaaminen. Työssäsi pääset käyttämään myös trukkia. Lisäksi pääset käsittelemään verkkokaupan tilauksia sekä pakkaamaan niitä.
Toivomme, että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi. Reipas ja positiivinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto auttavat sinua pärjäämään työtehtävässä. Kokemus vastaavanlaisesta työtehtävästä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Olet tiimityöntekijä, jolla asenne työntekoon on kohdallaan. Arvostat omaa sekä tiimisi työtä ja haluat omalla työpanoksellasi varmistaa tuotannon sujuvuuden. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan aluepäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 10.9. klo 13-15 ja 15.9. klo 14-16 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pian, mutta viimeistään 21.9.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi