(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden kesätyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Haemme kotimaiselle asiakasyrityksellemme, Maustaja Oy:lle, Pyhännälle reippaita kesätyöntekijöitä kesälle 2018. Maustaja Oy on noin 80 alan ammattilaista työllistävä, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani.

Maustaja Oy tarjoaa niin nuorelle kuin vanhemmallekin alasta kiinnostuneelle hienon tilaisuuden päästä työskentelemään elintarviketeollisuudessa. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia elintarviketeollisuuden tuotantotyöntekijän töitä tehdasympäristössä, mihin kuuluu pääasiassa elintarvikkeiden pakkaustehtäviä. Mikäli haluat kesätyön, josta on hyötyä tulevaisuudellesi ja jossa pääset tekemään vaihtelevia töitä iloisessa porukassa, olet löytänyt oikean paikan.

Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulla on:
- Reipas, innokas ja vastuullinen työote
- Aito halu oppia uusia asioita
- Mahdollisuus työskennellä vuorotyössä
- Kyky toimia sekä ryhmässä että itsenäisesti

Eduksesi luetaan myös:
- Aiempi työkokemus
- Hygieniapassi
- Hyvä fyysinen kunto

Toivomme hakijoilta täysi-ikäisyyttä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Huomioimme kaikki saamamme hakemukset.

Kesätyön kesto voi olla parista viikosta koko kesän yli kestävään työsuhteeseen. Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittavat työt jo toukokuussa ja osalle reippaista tekijöistä on tarjolla myös kesän jälkeen pidemmäksi aikaa töitä. Laitathan siis hakemukseesi mahdolliset aloitus- ja lopettamispäivämäärät sen mukaan, miten pystyisit työskentelemään.

Mikäli koet olevasi hakemamme ahkera ja tiimityöskentelykykyinen tulevaisuuden elintarviketeollisuuden ammattilainen, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään huhtikuun loppuun mennessä. Haastattelut aloitamme kuitenkin jo hakuaikana, joten laita hakemus hyvissä ajoin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR- asiantuntija Anu Verronen +358 44 330 8824.

Maustajaan voit tutustua osoitteessa www.maustaja.fi.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.