(Poistunut julkaisusta)

Elintarviketeollisuuden kesätyöntekijä, Maustaja Oy
Maustaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Haemme kotimaiselle asiakasyrityksellemme, Maustaja Oy:lle reippaita
ELINTARVIKETEOLLISUUDEN TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ
kesälle 2020. Maustaja Oy on yli 80 alan ammattilaista työllistävä, useiden tunnettujen elintarvikemerkkien sopimusvalmistuskumppani.

Maustaja Oy tarjoaa niin nuorelle, kuin kokeneemmallekin alasta kiinnostuneelle hienon tilaisuuden päästä työskentelemään elintarviketeollisuuden parissa. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia elintarviketeollisuuden tuotantotöitä, joissa pääset kehittymään halusi ja kykysi mukaisesti.
Maustajalla on mahdollisuus työllistyä kesäksi myös kunnossapidon työtehtäviin joten mainitsethan hakemuksessasi, mikäli olet kiinnostunut kunnossapidon kesätyöstä.
Jos etsit kesätyöpaikkaa, jossa pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta ja tekemään töitä vaihtelevien työtehtävien parissa, olet oikeassa osoitteessa!

Olet hakemamme tekijä, mikäli sinulla on:
- Reipas, innokas ja vastuullinen työote
- Aito halu oppia uusia asioita
- Mahdollisuus työskennellä vuorotyössä
- Kyky toimia sekä ryhmässä, että itsenäisesti

Eduksesi luetaan myös:
- Aiempi työkokemus
- Hygieniapassi
- Hyvä peruskunto elintarvikealan työhön
- Mahdollisuus tehdä 3-vuorotyötä

Toivomme hakijoilta täysi-ikäisyyttä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Huomioimme kaikki saamamme hakemukset.

Kesätyön kesto voi olla parista viikosta koko kesän yli kestävään työsuhteeseen. Ensimmäiset kesätyöntekijät aloittavat työt jo toukokuussa ja osalle reippaista tekijöistä on tarjolla myös kesän jälkeen pidemmäksi aikaa töitä. Laitathan siis hakemukseesi mahdolliset aloitus- ja lopettamispäivämäärät sen mukaan, miten pystyisit työskentelemään.

Mikäli koet olevasi hakemamme ahkera ja tiimityöskentelykykyinen tulevaisuuden elintarviketeollisuuden ammattilainen, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään lopputalven aikana. Haastattelut aloitamme kuitenkin jo hakuaikana, joten laita hakemus hyvissä ajoin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824, sekä Ronja Järvelä +358 40 054 8811.

Maustajaan voit tutustua osoitteessa www.maustaja.fi.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.