Elintarviketarkastaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua elintarvikelain mukaiset valvonta- ja asiantuntijatehtävät? Tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy kaupunkilaisten arjessa!

Haemme nyt elintarviketurvallisuusyksikön elintarvikemyymälät-tiimiin elintarviketarkastajaa.

Tulet työskentelemään tiimissä, jossa tukenasi on tiimipäällikön lisäksi 12 elintarviketarkastajaa ja koko yksikössä 39 osaajaa erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Mitä tehtäviisi kuuluu?
- lakisääteiset viranomaistehtävät kuten elintarvikehuoneistojen tarkastukset
- toimijoiden ohjaus ja neuvonta
- ilmoitusten ja toimenpidepyyntöjen käsittely.

Edellä mainittujen lisäksi tehtäviisi voi sisältyä myös muita yksikön toimialaan liittyviä tehtäviä.

Miksi meille töihin? Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö-ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Työskentelemme uusissa toimitiloissa, jotka tarjoavat työlle viihtyisän ja monipuolisen ympäristön erittäin hyvin julkisten kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa.

Tehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tietojenkäsittelytaitoja. Toivomme, että sinulla on kyky uudistua ja haluat oppia uutta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Katsomme eduksi elintarvikelainsäädännön hyvän tuntemuksen ja riittävän englannin kielen taidon.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-03-48-21. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on myös kuuden kuukauden koeaika.

Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

16.-23.7.2021 tiimipäällikkö Anne Kärnä p. 09 31029705, anne.karna(at)hel.fi ja 9.-13.8.2021 yksikön päällikkö Riikka Åberg p. 09 31032010, riikka.aberg(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477087
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki