Elintarvikesiivoojia/painepesijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme PAINEPESIJÖITÄ Kauhavalle, elintarviketeollisuuden yrityksen tuotantotilojen sekä -laitteiden puhtaanapitoon. Meillä on avoinna kaksi toistaiseksi voimassa olevaa paikkaa, sekä yksi määrä-aikainen vuoden loppuun asti. Työaika on osa-aikainen, noin 22,5h/vko. Voimme tarjota sinulle enemmän tunteja, mikäli olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös viikonloppuisin Nurmossa.

Työtehtäväsi on puhdistaa elintarvikelaitoksen tuotantotiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tarvitset työssä hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Työvuorot ovat ilta- ja yöpainotteisia, ja alkavat kello 20:00. 

Arvostamme aiempaa vastaavaa työkokemusta tai koulutusta, mutta emme vaadi sitä sinulta. Tarvitset hyvää suomenkielentaitoa ja kykyä työskennellä osana tiimiä. Katsomme eduksesi hygieniapassin ja/tai työturvallisuuskortin. 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä konsulttiemme täyden tuen työsuhteesi aikana. Palkkaus on painepesutehtävissä Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Hae tehtävään pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa ma-pe 8-16 HR-konsultti Ida Aatsinki p.050 409 7304 / ida.aatsinki@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot