(Poistunut julkaisusta)

Elintarvikesiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Onko asiakaspalvelu sinulle sydämen asia?


Haemme reippaita ja fyysiseen työhön tottuneita ELINTARVIKESIIVOOJIA asiakaskohteeseemme Varkauteen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.


Tehtävässä vastaat ison elintarvikemyymälän ylläpitosiivouksesta. Työ sisältää mm. palvelutiskin siivouksen sekä tiskausta. Työtä tehdään ma - la klo 5 – 21 välillä aamu ja iltavuorossa. Päivässä tunteja kertyy 4 – 4,5h. Työsuhde on osa-aikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva.


Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä sekä mielellään alan koulutuksen. Toivomme, että sinulta löytyy omatoimista, huolellista ja vastuunkantavaa työotetta. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa sekä asiakaspalvelutaitoja. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus elintarviketilojen siivouksesta, hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme näitä ominaisuuksia, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka